Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 16-02-2018 224 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 18 februari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Woonbeurs • Handbaltoernooi Made • Gemeente Actueel – vanaf 21 februari (2e helft van de maand) Dorpsgericht Werken

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

WOONBEURS

Iedereen kon zich op 27 januari uitgebreid laten informeren over het woningaanbod in de gemeente Drimmelen en alles wat komt kijken bij duurzaam, veilig en prettig wonen. 25 deelnemende organisaties presenteerden zich die middag. Er waren makelaars, projectontwikkelaars, aannemers, hoveniers, de politie, brandweer, de gemeente, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven die zich richten op het energiezuinig en levensloopbestendig maken van de woning. Wij waren er voor u bij en maakten een impressie.

HANDBALTOERNOOI MADE

Handbalvereniging Made organiseerde eind december 2017 al weer voor de 25ste keer hun handbaltoernooi in de Amerhal in Made. Groep 5, 6, 7 en 8 van 3 lagere scholen, namelijk Den Duin, Stuifhoek en Lage Weide deden mee. In 2016 werden de meisjes van de Lage Weide Nederlands Kampioen. U heeft er vanwege Carnaval even op moeten wachten, maar nu staat het dan toch in onze uitzending.

GEMEENTE ACTUEEL – februari

Deze maand zijn communicatieadviseur Anneke van Omme en wethouder Harry Bakker te gast in onze studio. Zij zullen ingaan op actuele onderwerpen die in onze gemeente spelen. Dat zijn deze maand onder andere Carnaval, de  peuteropvang toeslag en Dorpsgericht Werken.

DORPSGERICHT WERKEN
Vanaf 21 februari de 2e aflevering van Dorpsgericht werken.  Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen