Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-02-2018 249 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 28 februari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • Zendtijd politieke partijen • 42 Actueel • Afvalbakkenrace • Woonbeurs • Handbaltoernooi Made • Dorpsgericht Werken

ZENDTIJD POLITIEKE PARTIJEN

De verkiezingen voor de gemeenteraden staan weer voor de deur en natuurlijk besteden we daar als lokale omroep aandacht aan. Omroep Drimmelen stelde aan iedere partij 2 tot 3 minuten zendtijd beschikbaar, om de belangrijkste standpunten van de partij voor het voetlicht te brengen. Vanaf deze week ziet u, voorafgaand aan onze reguliere uitzending, iedere week 2 partijen hun standpunten voor het voetlicht plaatsen. Vanaf 28 februari 19.00 uur staan de filmpjes van Lijst Harry Bakker en de PVDA in de uitzending. Op 7 maart volgen de VVD en CDA en vanaf 14 maart ziet u CAB en Groen Drimmelen.

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

AFVALBAKKENRACE

Op 6 januari 2018 gaf oud-topschaatser Gianni Romme het startschot voor de afvalbakkenrace op een markt in het centrum van Made. Er gingen steeds twee deelnemers de strijd met elkaar aan, om zo snel mogelijk alle soorten afval goed te scheiden. De markt was onderdeel van de campagne ‘Afval scheiden loont’ die de inwoners van Drimmelen stimuleert om hun afval nog beter te scheiden voor het milieu.

WOONBEURS

Iedereen kon zich op 27 januari uitgebreid laten informeren over het woningaanbod in de gemeente Drimmelen en alles wat komt kijken bij duurzaam, veilig en prettig wonen. 25 deelnemende organisaties presenteerden zich die middag. Er waren makelaars, projectontwikkelaars, aannemers, hoveniers, de politie, brandweer, de gemeente, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven die zich richten op het energiezuinig en levensloopbestendig maken van de woning. Wij waren er voor u bij en maakten een impressie.

HANDBALTOERNOOI MADE

Handbalvereniging Made organiseerde eind december 2017 al weer voor de 25ste keer hun handbaltoernooi in de Amerhal in Made. Groep 5, 6, 7 en 8 van 3 lagere scholen, namelijk Den Duin, Stuifhoek en Lage Weide deden mee. In 2016 werden de meisjes van de Lage Weide Nederlands Kampioen. U heeft er vanwege Carnaval even op moeten wachten, maar nu staat het dan toch in onze uitzending.

DORPSGERICHT WERKEN
Vanaf 21 februari (iedere 2 helft van de maand) kunt u kijken naar de 2e aflevering van Dorpsgericht werken.  Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen