Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-03-2018 423 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 28 maart zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Traais Energie Collectief start energierevolutie • Van verleden naar heden-winkels Hooge Zwaluwe • Dorpsgericht werken

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

TRAAIS ENERGIE COLLECTIEF START ENERGIEREVOLUTIE

Op 17 maart startte het Traais Energie Collectief de energierevolutie in Terheijden. Om 15.00 uur kraaide het oproer met de stellingen die de jeugd samen met Pim de Ridder aan de poort van het Witte Kerkje spijkerde. Lokale politici reageerden daarna door plaats te nemen op de Traaise zeepkist. Om 15.30 uur gingen de kinderen aan de slag met spannende experimenten, samen met de professoren van Mad Science. In onze impressie van deze middag wordt tevens een toelichting gegeven op de toekomstplannen. We gaan er ongetwijfeld nog veel van horen.

VAN VERLEDEN NAAR HEDEN - aflevering Winkels Hooge Zwaluwe

Omroep Drimmelen gaat samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente Drimmelen. Voor deze aflevering waren we in Hooge Zwaluwe, waar we onder meer een gesprek hadden met Willie en Gerrit Vos over de winkels die er waren. Natuurlijk weer met mooie historische foto’s. Waar is die tijd gebleven?

DORPSGERICHT WERKEN
Deze week (iedere 2 helft van de maand) kunt u kijken naar een aflevering van Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen