Hoofdmenu

Wat kan de buurtsportcoach voor u betekenen?

28-09-2015
516 keer bekeken 0 reacties

Tijdens de meet & match hebben we gesproken met iemand van Prisma. Om samen eens een keer te kijken naar de mogelijkheid om een aangepast sportaanbod op te zetten voor de cliënten.

Ook is er gesproken met mensen van Fitkids. Dit is een (sport) traject voor kinderen met een beperking. Het project zelf is in Oosterhout maar er zijn veel deelnemers uit Made. Het is de bedoeling dat de kinderen aan het einde van het traject instromen bij een vereniging. Alleen op dit moment gebeurt dat niet. Deels doordat ze geen contacten hebben met de lokale verenigingen en ook omdat er niet door iedereen kan worden deelgenomen aan de reguliere activiteiten binnen een vereniging. Afgesproken is om een keer om tafel te gaan zitten om te kijken wat we hierin als buurtsportcoaches kunnen betekenen en om te helpen contact te leggen met verenigingen.

Er kwam ook nog iemand aan tafel met een goed idee namelijk: Het gebruik van een strippenkaart waarmee dan kinderen bij verschillende verenigingen een les kunnen volgen om op die manier een heleboel verschillende sporten te proberen. Benjamin gaat bekijken of dit haalbaar is.

Heeft u ook een vraag of idee voor sport in uw dorp? Meld het aan Mark of Benjamin.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen