Hoofdmenu

Hooge Zwaluwe op Spoor

11-04-2016
778 keer bekeken 0 reacties

‘Hooge Zwaluwe Op Spoor’ legt contacten en verbindt ondernemers, organisaties, stichtingen en verenigingen in de dorpskernen Hooge Zwaluwe en Helkant.

Onze doelstelling is eenvoudig: op een laagdrempelige manier jonge en oudere, kleinere en grotere bedrijven, organisaties en verenigingen met elkaar in contact te brengen.

Door kennis en ervaring met elkaar te delen kunnen we elkaar versterken. Zo kunnen we bruggen slaan naar andere ondernemers/organisaties waardoor er op een prettige manier nieuwe en hechte contacten ontstaan. Daarnaast kunnen we elkaar commercieel ondersteunen door gebruik te maken van een breed en aantrekkelijk aanbod van producten en diensten.

Meer voor “elkaar” krijgen!

Hooge Zwaluwe heeft veel méér te bieden. Door meer samen te werken zullen we beter in staat zijn om activiteiten, evenementen en de ontwikkeling van nieuwe ideeën, te bundelen. Deze synergie zorgt ervoor dat onze belangen beter en breder kunnen worden uitgedragen waardoor we beter vertegenwoordigd zullen zijn bij gesprekken met gemeentes en instanties.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze bundeling de aantrekkelijkheid van ons mooie dorp zal vergroten. Niet alleen voor de huidige bewoners en ondernemers, maar zeker ook voor nieuwkomers, bezoekers en toeristen.

Samen worden we sterker en kunnen we meer voor “elkaar” krijgen!

Hoe gaan we dat doen?

Een aantal keren per jaar biedt ‘Hooge Zwaluwe Op Spoor’ voor belanghebbenden de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Op verschillende locaties in Hooge Zwaluwe en Helkant organiseren wij inspirerende bijeenkomsten waarbij we, onder het genot van een hapje en drankje, elkaar beter leren kennen. Deze bijeenkomsten zijn laagdrempelig waarbij iedere ondernemer/organisatie/vereniging, groot, klein, beginnend, dienstverlenend, kunstzinnig of eigenzinnig samenkomen en er zo verbindingen ontstaan die voorheen als onmogelijk werden gezien.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen