Hoofdmenu

Open Traais kampioenschap wipvogelschieten

05-04-2017
258 keer bekeken 0 reacties

Elk jaar houdt het kloveniersgilde een Open Traais kampioenschap. Dan kunnen verenigingen viertallen samenstellen en strijden voor de titel 'Open Traais kampioen' Ook zijn er die dag individuele wedstrijden.

Na enkele jaren (van afwezigheid ) houdt het kloveniersgilde weer een Open Traais kampioenschap .
Die dag kunnen verenigingen, bedrijven, vrienden enz. viertallen samenstellen om te gaan strijden voor de titel ‘Traais kampioen wipvogelschieten’ Ook kunt u indvidueel deelnemen aan de wedstrijden en mee schieten op verschillende disciplines. U kunt die dag kennis maken met de gebruiken en tradities van ons eeuwen oude gilde. Ook voor de jeugd is er een activiteit. Zij mogen ook schieten voor de titel ‘Traais kampioen wipvogelschieten jeugd ’ op de kleine luchtbuksboom. Dit alles onder begeleiding van ervaren gildebroeders en zusters die alles weten te vertellen over ons gilde. Er zullen die dag demonstraties worden gegeven van onder andere het vendelen, bazuinblazen en het trommelen.

Deze dag is toegankelijk voor iedereen. Jong. Oud of met een beperking .
Vanaf 8 jaar mag je al schieten op onze luchtbuksboom en maak je kans op een mooie prijsjes. Vanaf 16 jaar mag je al mee schieten met het geweer op de wipvogel. Deze wedstrijd(en) zijn ook toegankelijk voor mensen met een beperking want onze gildekamer is rolstoel vriendelijk . Onze leden helpen u graag waarnodig Wij zijn in het bezit van hulpmiddelen om mensen met een beperking mee te laten schieten.

Voor meer  informatie kunt u kijken op:

www.gilde-terheijden.nl

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen